.:: Tempahan @ Pertanyaan ::.

Assalamualaikum semua.. Kami di Roshadelli sudi menerima tempahan dari pelanggan-pelanggan yang di kasihi.Kami menerima tempahan untuk deberi kepada tetamu-tetamu untuk majlis perkahwinan, coklat untuk hantaran, DLL..untuk tempahan boleh la email or SMS saya (Awatief) email: dhomemadechocolate@gmail.com hp : 019-5139011 (Awatief)

Saturday, July 3, 2010

:: New Product ::

Assalamualaikum semua..

new product di Roshadelli Chocolates ~




Lolichoc - ada pelbagai design..will be updated later =)













Alphabet Chocolate ~ this 1 oder from my customer khas untuk kekasih hati yang lama tak ketemu sepanjang sem break.. hehe..romantika nyee...







ini plak yang dah siap di ikat ribbon yang bertulis i LOVE u.. ahakkss...








Nak Oder macam ni??Call Awatief di no 019-5139011 or email
dhomemadechocolate@gmail.com

No comments:

Post a Comment